VEELGESTELDE VRAGEN

Pimpyourcan.com is een jonge onderneming die zich momenteel nog start-up mag noemen. Hierdoor kan het zijn dat wij nog wat dingen over het hoofd zien. Loop je ergens tegen aan, neem dan alsjeblieft contact met ons op, want wij staan te springen om feedback en input van onze klanten! Heeft u een opmerking? Dan zijn wij telefonisch te bereiken op 085-0606246 of via de mail info@pimpyourcan.com.

 1. Verzenden jullie naar het buitenland?

  Ja! Dit is mogelijk! In sommige gevallen moeten we hierbij rekening houden met accijnzen. Maar hier komen we wel uit. Neem even contact op via info@pimpyourcan.com met je wensen en we zoeken het voor je uit!

 2. Wat zijn de verzendkosten?

  De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van je verzending. Voor standaard verzendingen brengen wij €5,99 in rekening.

 3. Komt het ontwerp er op het blik precies hetzelfde uit te zien als op de computer?

  Mooier zelfs! We printen je ontwerp op een transparant etiket. De kleur wit in je ontwerp zal transparant worden en dus de kleur van het blik krijgen. Dit geeft een mooie metallic look aan je blik. Is dit voor jou nu een probleem omdat juist die kleur wit zo belangrijk voor je is. Neem dan even contact met ons op via de mail info@pimpyourcan.com. Dan kunnen wij je order handmatig invoeren en bestellen op een wit etiket. Dit kan niet via de webshop.

 4. Bedrukken jullie op het blik of is het een etiket?

  Wij plakken hoogwaardige etiketten op onbedrukte blikken. Vanaf hele grote aantallen 1000+ sleeven wij de blikken. Dan is het blik van boven tot onder in een jasje gestoken.

 5. Ik wil graag een proefblik ontvangen, kan dat?

  De digitale proefdruk kun je zien nadat je een ontwerp hebt gemaakt. Maar als je het blik toch liever nog even in je handen wilt hebben voordat je overgaat tot een grotere order dan snappen we dat. Echter is dit voor ons alleen rendabel als je daarna (hopelijk) overgaat tot een grotere bestelling. Dus wanneer je de intentie hebt om meer dan 50 blikjes wilt bestellen sturen we je graag een proefblik op. Een proefblik kost €9,99, maar bestel je daarna een grotere order dan ontvang je die €9,99 weer terug als korting!

 6. Ik wil meer dan 72 blikken bestellen wat nu?

  Dit horen wij natuurlijk graag! En dat is heel goed mogelijk. Om te kijken wat de mogelijkheden zijn en voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@pimpyourcan.com. Binnen een dag ontvang jij dan reactie terug en stellen we een offerte voor je op.

 7. Wat is de levertijd?

  Wanneer je zelf je best hebt gedaan om een fantastisch ontwerp te maken, kun je natuurlijk niet wachten om het in ontvangst te mogen nemen. Daarom doen wij ons best je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en verzenden. Wij bieden je dan ook de garantie dat een product binnen 5 werkdagen door ons wordt opgestuurd.

 8. Wat is de levertijd bij grote orders?

  Van 1 tot 300 blikken is de levertijd gewoon 5 werkdagen nadat we het eens zijn over het definitieve ontwerp. Bij grotere orders kan het soms iets langer duren, maar daarvoor gaan we dan met je in overleg om de juiste afleverdatum te printen. Bij echte grote orders +1000 blikken hebben we iets langer de tijd nodig omdat het dan niet meer handmatig kan.

 9. Zijn jullie ook B2B gericht?

  Jazeker, kijk hiervoor op de site: www.pimpyourcan.com/bedrijven.

 10. Ik wil een bestelling op maat, waar moet ik zijn?

  Wij als Pimpyourcan.com helpen graag met het ontwerpen van je persoonlijke blik! Om te kijken wat de mogelijkheden zijn, en hoe wij elkaar kunnen helpen neem je contact met ons op. Dit kan via de telefoon 085-0606246 of via de mail info@pimpyourcan.com.

 11. Kan ik op rekening bestellen?

  Dit kan bij grotere bestellingen. Via de site t/m 24 blikken betaal je gewoon vooraf. Is je bestelling groter dan 24 blikken en neem je contact met ons op dan komt de rekening achteraf.

 12. Ik wil mijn bestelling wijzigen of annuleren. Help!

  Wil je jouw bestelling annuleren of wijzigen?! Dan is mogelijk tot het moment dat de printer de blikken heeft gedrukt. Het beste is om meteen even te bellen naar 085-0606246. Dan kunnen wij meteen actie ondernemen.

 13. Kan ik mijn bestelling op meerdere adressen laten bezorgen?

  Helaas is dit niet mogelijk. Wat je wel kunt doen is de bestelling tweemaal plaatsen op verschillende adressen.

 14. Waar blijft mijn bestelling?

  Kunt je niet langer wachten? Stuur dan een mail naar info@pimpyourcan.com en wij proberen je zo snel mogelijk te helpen! Helaas hebben we nog geen track en trace bij onze bestellingen. We werken hieraan.

 15. Mijn blik is beschadigd wat nu?!

  Oh nee blikschade! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, wij doen ons best om alles zo zorgvuldig te verpakken en te verzenden. Maar soms kan er wat fout gaan…maar niet getreurd. Neem contact met ons op en dan komen wij er sowieso samen uit. Wij zijn telefonisch te bereiken via 085-0606246 en via info@pimpyourcan.com.

 16. Hebben jullie ook alcoholvrij bier?

  Op dit moment verkopen wij nog geen alcoholvrij bier. Wel energydrank! Mocht er wel die vraag zijn naar alcoholvrij bier, laat het ons dan vooral wel even weten! Wij passen ons aanbod natuurlijk aan de vraag aan! Op de site is alleen nog maar ons bier te vinden. Energydrank is mogelijk wanneer je contact met ons opneemt.

 17. Hebben jullie ook andere dranken?

  Ons assortiment bestaat op het moment uit bier en energydrank! Heb je suggesties voor een andere dorstlessers, laat het ons dan vooral even weten! Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en input van onze klanten.

 18. Kan ik een kaartje bij de bestelling voegen?

  Nog niet! Maar wie weet wat de toekomst brengt.

 19. Waar komt jullie bier vandaan?

  Pimpyourcan.com garandeert een Nederlands kwaliteits bier.

 20. Kan ik een ontwerp laten maken?

  Ook wij vinden het super om ontwerpen te maken voor uw gelegenheden. Wil je gebruik maken van deze service. Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn telefonisch te bereiken op 085-0606246 en via info@pimpyourcan.com. (Let op: Aan deze service zijn mogelijk extra kosten verbonden)

 21. Wilt u gewoon iets met ons delen dan kan dat!

  Als startup zijn wij constant opzoek naar feedback en leermomenten! Jij kunt ons helpen door actief met ons mee te denken en jouw inzichten met ons te delen. Mis je iets? Kunnen wij iets beter doen? Heb jij ideeën hoe wij nog beter onze klanten kunnen helpen? Mail dit dan vooral naar info@pimpyourcan.com.

Copyright © 2019 Pimpyours

Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

BEN JIJ MEERDERJARIG?

Nee Ja
Tijd voor een feestje